Industrial Processing 2022

27 sep 2022

World of Technology & Science vindt plaats van 27 t/m 30 september 2022 in de Jaarbeurs.

Zo’n 70 bedrijven die zich bezighouden met industriële procestechnieken nemen dit jaar als exposant deel aan de WoTS 2022. Binnen de World of Industrial Processing kunt u bedrijven vinden die zich focussen op poeder, granulaat- en bulkmateriaal verwerkende industrieën, maar ook bedrijven die zich richten op vloeibaar- en gasgerelateerde technologieën. Een breed spectrum aan bezoekers uit de proces- en maakindustrie weten de WoTS te vinden. Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken.

Op de beursvloer van ‘World of Industrial Processing’ in hal 8 bundelen leden van Machevo (componenten-, equipmentleveranciers en system integrators in de vaste stoffen en fluids) hun krachten op de Machevo Hotspots. Hier vindt ook op 28 september a.s. de uitreiking plaats van de Proces Innovatie Prijs en Hartong Trofee.

Ook is het mogelijk kosteloos diverse seminars te volgen over actuele, relevante thema’s binnen de industrie. U vindt het overzicht hier (https://fhi.nl/wots/world-of-industrial-processing/)

Complete agenda

Onze partners

Alle partners