Solids Antwerpen

20 nov 2024

Solids is twee dagen lang hét netwerk- en kennisplatform voor alle professionals uit de procesindustrie. Tijdens de beurs presenteren bedrijven de nieuwste innovaties en ontwikkelingen aan de aanwezig brancheprofessionals die zich bezig houden met de verwerking en het transport van bulkgoederen. De exposanten tonen u o.a. afscheiders, filters, doseer- en meetapparatuur, droogapparatuur, bulkverpakkingen en machinebouw.

Naast het aanbod van innovaties en ontwikkelingen biedt deze vakbeurs u ook een gratis kennisprogramma met de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid & machine.

Tijdens de beurs presenteren toeleveranciers, dienstverleners en fabrikanten de nieuwste ontwikkelingen en innovaties voor de verwerking en het transport van bulkgoederen. Ontmoet CEO’s, general engineers, technische managers, process engineers, operation managers, production managers, maintenance managers en inkopers uit de industrie.

Netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux
Als Europa’s grootste knooppunt voor bulkgoederen, is deze vakbeurs de belangrijkste ontmoetingsplek voor solids professionals. Solids speelt in op innovaties en belangrijke onderwerpen in de poeder en bulk technologie binnen de procesindustrie.

De Benelux edities vinden jaarlijks plaats om de complete Solids industrie te kunnen bedienen. Op deze manier presenteert u zichzelf in de even jaren op Solids Antwerpen en in de oneven jaren op Solids Rotterdam.

Datum: 20 & 21 november 2024
Locatie: Antwerp Expo

Complete agenda

Onze partners

Alle partners