Normen-dag 2.0 (verordeningen)

2 okt 2023

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie, de Normen-dag 2.0. Dit keer gericht op EU-verordeningen, die betrekking hebben op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en gebruiken van technische installaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens diverse lezingen vertellen we hoe u aan deze verplichtingen kunt voldoen.

 

Doelgroep
De dag wordt georganiseerd voor iedereen die een rol heeft op gebied van ontwerp, bouw en gebruik van hygiënische procesinstallaties voor voedingsmiddelenproductie. Wilt u weten welke wettelijke eisen specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn? Hoe u daar zo goed mogelijk een technische invulling aan kunt geven? Dan is de Normen-dag 2.0 een uitgelezen kans! Lees hier meer over de Normen-dag 2.0.

Datum:
Maandag 2 oktober 2023

Locatie:
WUR Wageningen
Droevendaalsesteeg 4
6708 PB Wageningen

Tijd:
12:30 – 18:30 uur

Aanmelden en toegangsprijs
Wilt u er ook bij zijn op maandag 2 oktober? Schrijf u dan hier in. Toegang tot deze inspirerende kennissessie is voor leden van DMFI-NBT, GMV, Machevo en HDN gratis. Voor overige bezoekers geldt een toegangsprijs van € 200,- per persoon.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners