Machevo Connect & ALV 2019

5 nov 2019

Logo Machevo Connect
Datum: Dinsdag 5 november 2019
Wat: Machevo Connect & ALV 2019
Dagvoorzitter: Humberto Tan
Waar: Evoluon in Eindhoven
Voor wie: Bestuur, leden en relaties

Logo Machevo ConnectZoals ieder jaar bent u weer van harte welkom op ons exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie, Machevo Connect 2019 in het Evoluon Eindhoven. Markeer daarom dinsdagmiddag 5 november a.s. meteen in uw agenda! Onze traditie om een bekende dagvoorzitter van kaliber te regelen zetten we ook dit jaar voort. Deze keer zal Humberto Tan deze rol op zich nemen. We besluiten zoals altijd met een sfeervolle connect-borrel.

In het kort:
– Dagvoorzitter Humberto Tan
– Spreker Remco Kok van Stegeman
– Spreker Gabriele Luna
– Spreker Dirk Scheringa
– Meer netwerken
– ALV als rode draad door het evenement
– Evoluon en Buzzmaster
– Aanmelden
– Locatie en tijden

Dagvoorzitter Humberto Tan
Foto Humberto Tan webVijf jaar lang sloot Humberto Tan de doordeweekse dag af met zijn eigen Late-night show, daarvoor was hij jarenlang één van de belangrijkste sportgezichten van Nederland. Tijdens Machevo Connect 2019 praat hij u door de middag heen en neemt de rol van dagvoorzitter op zich. Als dagvoorzitter is Humberto enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los, charmant en humoristisch. De Algemene Ledenvergadering loopt ook dit jaar als een rode draad door het programma. Humberto voelt zich in veel markten thuis, zo ook de onze en is oneindig nieuwsgierig en breed geïnteresseerd. Niemand zal na afloop zeggen dat vergaderen saai is.

Spreker Remco Kok van Stegeman
Ook dit jaar staan er drie interessante sprekers op het programma. U kent Stegeman vast van het uitgebreide assortiment worsten, maar CEO Remco Kok startte een revolutie bij Stegeman en Imperial Meat Products. Hij komt vertellen over zijn doel: in 2025 een halvering van de hoeveelheid vlees in de producten. In november won hij daarvoor de ‘Purpose Award 2018’. Benieuwd naar hoe hij zijn visie overbrengt? Zorg dan dat u hem niet mist tijdens Machevo Connect 2019.

Spreker Gabriele Luna
Bij Food hoort ook Beverage. Naast Remco Kok die vertelt over de vleesindustrie, zal Gabriele Luna spreken over de drankenindustrie en hoe leden van Machevo daarop kunnen inspelen. Hij is werkzaam bij Refresco als Group Procurement Manager. Met een omzet van 4 Miljard Euro en 62 productie locaties is Refresco actief in 12 landen over 2 continenten heen (Noord Amerika en Europa) en daarmee de grootste onafhankelijke bottelaar ter wereld.

Spreker Dirk Scheringa
Afbeelding Dirk Scheringa 3 webDe Nederlandse zakenman Dirk Scheringa gaf in zijn carrière leiding aan vijftig bedrijven. De oprichter en bestuursvoorzitter van de DSB Bank en voormalig voorzitter van voetbalclub AZ spreekt over zijn eigen ervaringen als ondernemer, zijn ervaringen als coach en over hoe hij zelf weer opstond na tegenslagen in zijn carrière.

Meer netwerken
Machevo Connect draait natuurlijk om netwerken. Hoe meer dit kan, hoe beter. Netwerken doen we niet alleen met bestaande relaties, we willen natuurlijk ook nieuwe bedrijven leren kennen. Daarom mag iedere genodigde vijf introducés meenemen. Natuurlijk het liefst introducés van wie u denkt dat zij iets bijdragen aan ons netwerk. Maar denk daarbij ook aan klanten, leveranciers of medewerkers.

ALV als rode draad door het evenement
Voor onze leden loopt de Algemene Ledenvergadering als een rode draad door het evenement. Op deze manier blijft vergaderen boeiend! Zeker met de vlotte begeleiding van dagvoorzitter Humberto Tan zal bij de les blijven vermakelijk blijken.

Evoluon en Buzzmaster
De sfeervolle theaterzaal van het Evoluon in Eindhoven is ons vorig jaar goed bevallen. Ook maken we weer gebruik van de interactieve sidekick BuzzMaster, waarmee alle aanwezigen via hun smartphone interactief kunnen deelnemen aan het programma.

Aanmelden voor deelname is noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk. Let op: als u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u ook komt en zullen wij hier kosten voor maken. Kosteloos afmelden is daarom mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 95,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Deelname niet-leden
Bent u nog geen relatie of lid van Machevo maar wilt u deze kans niet missen? Dan is deelname mogelijk voor 375 euro p.p. Maar wellicht is een lidmaatschap interessanter voor u! Bekijk de verdere voordelen van het lidmaatschap!

Locatie en tijden

evo2Programma

13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect & ALV
15.00 uur: Pauze
17.30 uur: Verwachte eindtijd
18.00 uur: Netwerkborrel met walking dinner
19.30 uur: Verwachte eindtijd netwerkborrel

Evoluon theaterzaal Philips HallLocatie Evoluon
Noord Brabantlaan 1
5652 LA Eindhoven
Tel. 040 – 25 04 620

Zie: Meer informatie Evoluon
Zie: Meer informatie parkeren en route naar Evoluon

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners