Machevo Business Export Event 2022

16 jun 2022

De Exportcommissie van Machevo & Bulk Vereniging zoekt letterlijk en figuurlijk de grens met u op. Wat zijn de overeenkomsten, de verschillen en aandachtspunten in het zakendoen tussen Nederland en België? Verschillende experts delen op het Machevo Business Export Event graag hun kennis en ervaring.

Om de weg naar de Belgische markt te vergemakkelijken organiseert de Exportcommissie op donderdag 16 juni a.s. een kennisevenement met sprekers die gespecialiseerd zijn in de culturele en zakelijke verschillen tussen Nederland en België en de wet & regelgeving. Om de proef maar meteen op de som te nemen vindt het kennisevenement plaats in Baarle-Hertog, een Belgische enclave in Nederland, bij Brouwerij ‘De Dochter van een Korenaar’ en sluiten we gepast af met een bierproeverij.

Aanvang en locatie
Het Machevo Business Export Event zal plaatsvinden van 15.00-18.00 uur op de locatie:

Brouwerij De Dochter van de Korenaar
Ordeelstraat 3B
2387 Baarle-Hertog, België
W: www.dedochtervandekorenaar.be

Online aanmelden is niet meer mogelijk. Heeft u interesse om deel te nemen, stuur dan een mail naar secretariaat@machevo.nl

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar het Machevo Business Export Event komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden. Per bedrijf mogen 2 personen zich kosteloos aanmelden voor deelname. Bij meer personen wordt een bijdrage in de catering- en organisatiekosten in rekening gebracht van € 35,- per persoon.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,- (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners