Food Tech Event 2024

15 mei 2024

In 2024 gaat vakbeurs Food Technology verder onder de nieuwe naam Food Tech Event, dat plaats vindt op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch. De focus wordt sterk gelegd op technische toepassingen voor voedselproductie en -verwerking. Leden van Machevo ontvangen korting als exposant op Food Tech Event 2024.

Als lid van Machevo biedt dit een interessant voordeel. Leden van Machevo ontvangen namelijk €575,- korting op een stand naar keuze op de beursvloer. Bekijk de exposantenbrochure voor de mogelijkheden van exposeren en de reguliere prijzen of kies uw stand op de plattegrond en meld u aan.

Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie
Food Tech Event zet de volgende zes thema’s centraal:

1. Machinebouw, apparatenbouw en techniek voor productie- en verwerkingslijnen
Onder andere machines, apparaten, toelevering (componenten/onderdelen), robots, cobots, waterbeheersing, verpakkingstechnieken, camera’s, sensoren, inspectie, koel-, hitte- en klimaattechniek specifiek voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

2. Voedselveiligheid en hygiëne in productieomgevingen
Hygiëne, hygiënisch ontwerpen, reinigen, desinfecteren, procesmonitoring, procesvalidatie, HACCP, track-and-trace, etiketteren en certificering.

3. Future Food Factory: digitaliseren en automatiseren
Smart industry, smart maintenance, procesoptimalisatie, OT, datamanagement.

4. Kwaliteitsmanagement en –beheersing

5. Energiemanagement en –besparing in de productieomgeving

6. Leven Lang Ontwikkelen
Kennisborging en –deling, omscholen, ontwikkelen en tekorten opvangen

Beursvloer
Food Tech Event biedt de mogelijkheid aan ruim 100 bedrijven, organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen om hun technische oplossingen, innovaties en diensten in de spotlights te zetten bij technische professionals uit de voedsel- en drankenindustrie. Op de Demo Area kunnen bedrijven live hun technieken aan het publiek demonstreren en op de Young Talent Area maakt het publiek kennis met start-ups en studententeams. Daarnaast verzorgen exposanten Qing en Staubli een interactieve demonstratie met Artificial Intelligence.

Meer weten of inschrijven?
Wilt u meer weten, neem dan contact op met eventmanager Judith van den Nieuwenhuijzen via e-mail of op telefoonnummer 06-82086847. Wilt u als lid van Machevo gebruik maken van de korting, kies dan voor ‘Prijs op aanvraag’ bij het aanmeldformulier.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners