VMT online event: Food Process Update

13 apr 2021

Wij nodigen u van harte uit voor het VMT online event Food Process Update op dinsdagochtend 13 april 2021. Thema: Het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren, met best practices van o.a. Nestlé, ME-AT, Euro Caps en Oxipack.

In het online seminar bieden diverse experts nieuwe en tegelijkertijd werkbare perspectieven op het gebied van innovatie, technologie en voedselveiligheid. Hoe om te gaan met het spanningsveld waarbij er enerzijds nieuwe producten op de markt gebracht moeten worden en anderzijds het zo efficiënt mogelijk produceren van de bestaande producten? Door praktijkverhalen en best practices van grote en kleine spelers doet u kennis en nieuwe inzichten op over het (beste) samenspel tussen R&D, Productie en Kwaliteit. Als Machevo-lid stelt VMT u in de gelegenheid om met een kortingstarief van 50% digitaal bij het expertise seminar aan te schuiven.

Op het programma staat het innoveren en efficiënt produceren centraal en komen diverse experts aan het woord met praktijkverhalen en best practices. De experts John Williams en Martijn ten Have van Nestlé vertellen over de inzet van de juiste expertises en de transparante samenwerking die vereist is voor het traject van productidee tot marktintroductie. Willem Cranenbroek, directeur van ME-AT/Vion, geeft inzicht op de samenwerking van verschillende afdelingen voor een optimale productie van private labels. De R&D director Euro Caps, Kachung Tsang vertelt over een nieuwe complexe innovatie-aanpak voor een versneld proces.

Hoe wordt een versnelde omschakeling naar de retail aan, als gevolg van de corona-crisis, aangepakt? Pascal Labrie, directeur van Karma Kebab vertelt wat dit betekent voor innovatie en productie. Bij de implementatie van een innovatie ziet Arjan Smit, directeur van Oxipack, vaak een conflict tussen productie en kwaliteit. Hoe worden de voordelen van innovatieve technieken gezien en gedragen door mensen op de productievloer? Het programma wordt afgesloten met een paneldebat waarin onder leiding van Dionne Irving productontwikkelaars, productiemanagers en kwaliteitsmanagers discussiëren over het spanningsveld tussen R&D, Productie en Kwaliteit. Als deelnemer bent u in de gelegenheid vragen te stellen aan de experts en aan te schuiven bij een virtuele ronde tafelgesprek.

Programma
Het volledige programma van het VMT online event Food Process Update vindt u hier. U kunt het online event volgen via uw computer, tablet of telefoon.

Voor wie
Deze online seminar is een must voor iedere professional in de voedingsmiddelentechnologie, die te maken heeft met het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren. U bent van harte welkom!

Aanvangstijd
Het online event Food Process Update zal op dinsdag 13 april aanvangen om 09.15 uur en zal ongeveer 3,5 uur in beslag nemen. Op een later tijdstip kunt u het event op uw gemak terugkijken.

Uw voordeel als Machevo-lid
Speciaal voor Machevo-leden is er een kortingstarief van maar liefst 50% op deelname. De kosten inclusief korting zijn €199,- voor deelname en het opdoen van waardevolle inzichten.

Aanmelden
Voor meer informatie en inschrijven gaat u naar de website van VMT. Vergeet bij uw inschrijving niet de code VMT_relatieFPU21 in te voeren om gebruik te maken van de speciale korting voor Machevo-leden.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners