Beursborrel Solids en Pumps & Valves

6 okt 2021

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze netwerkborrel, in samenwerking met Easyfairs, op de eerste beursdag van Solids en Pumps & Valves in Ahoy Rotterdam. Aanvang is woensdag 6 oktober vanaf 17.00 uur op het Business Point van de beurs. Graag tot dan!

Over Solids Rotterdam
Het processingevenement bestaat uit drie vakbeurzen met focus op het gehele proces. Vakbeurs Solids is gericht op de verwerking van vaste stoffen, vakbeurs Pumps & Valves is gericht op de verwerking van vloeistoffen en gassen en M+R richt zich op procesinstrumentatie en automatisering. De beurs Solids is inmiddels een gevestigd evenement op de beurskalender van professionals uit de poeder- en bulkgoedindustrie.

Het is een belangrijk bedrijfs- en innovatieplatform voor bulkgoed-technologieën. Tijdens dit tweedaagse evenement op woensdag 6 en donderdag 7 oktober 2021 ontmoet u de markt eindelijk weer persoonlijk. Ontdek de laatste ontwikkelingen & innovaties en krijg nieuwe inzichten door het bijwonen van één van de workshops of presentaties.

Gratis toegangsbewijs
Heeft u nog geen toegangsbewijs maar bent u wel van plan om Solids en Pumps & Valves te bezoeken? Klik dan hier om kosteloos uw bezoek registreren.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners