Bedrijfsbezoek Lely

20 apr 2023

Op donderdag 20 april a.s. is branchegroep DMFI te gast bij Lely in Maassluis. Vanuit de samenwerking met DMFI zijn tien leden van de Machevo & Bulk Vereniging van harte welkom om deel te nemen aan dit bedrijfsbezoek. Lely produceert voornamelijk machines voor de melkvee-industrie, zoals volautomatische melkrobots, voeder- en mestrobots. Hierbij richt Lely zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Toekomstige technologische innovatie hangt af van de jongeren van vandaag. Na het ontvangst op de Lely Campus wordt dit inspirerende bedrijfsbezoek gestart met een tour door de fabriek. Aansluitend wordt er tijdens een presentatie over de aanpak, dieper in gegaan op hoe Lely de nieuwe generatie enthousiast probeert te maken voor technologie. Ook kan er tijdens een workshop geëxperimenteerd worden. Normaal doet Lely dat niet, voor dit bezoek wordt een uitzondering maakt.

Programma
12.30 uur: Ontvangst op de Lely Campus
13.15 uur: Fabriekstour
14.15 uur: Vertrek naar GoDare
14.45 uur: Presentatie GoDare, Workshop Robotica (onboarding set-up), Workshop space
15.45 uur: Pauze
16.00 uur: Presentatie Lely
17.00 uur: Netwerkmoment (alcoholvrij)
18.00 uur: Einde

Locatie
Lely Campus
Cornelis van der Lelylaan 1
3147 PB Maassluis
Website: www.lely.com

Let op: de toegangsroute is onlangs gewijzigd. Om de Campus te bereiken gaat u vanaf de Westlandseweg de Arij van der Lelybrug over om vervolgens bij de rotonde de eerste afslag te nemen richting de Lely Campus. Bekijk of download de route hier.

Over Lely
Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders wereldwijd aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen. En dit doet Lely al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder. Eén van onze eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken.

Complete agenda

Onze partners

Alle partners