Bedrijf:Plant partner
Adres:Korte hoogstraat 41a
Postcode + Plaats:3131 BJ Vlaardingen
Website https://plantpartner.nl/
Contactpersoon:Joost van Velzen
Postcode + Plaats:3131 BJ Vlaardingen
Omschrijving:
Plant Partner is een moderne organisatie die is ontstaan vanuit de toenemende vraag voor duurzame innovaties voor de industrie. Middels onze unieke combinatie van baanbrekende artificial intelligence en jarenlange ervaring selecteren wij de meest geschikte en economische oplossingen voor procesinstallaties.

Uw betrouwbare partner voor efficiënte en technische oplossingen voor droge stoffen en solids bevattende slurries. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van oplossingen voor veilige poederverwerking, stofvermindering, containment en procesapparatuur, zoals: mengen en homogeniseren, filtratie en vacuümdrogen.

Wij hebben de kennis en knowhow om te adviseren en de middelen om end-to-end oplossingen te realiseren. Het proces is zoveel mogelijk gestandaardiseerd om onduidelijkheden en menselijke fouten zoveel mogelijk te elimineren. Wij brengen de eindgebruiker in-control over zijn bedrijfsvoering en assets en wij stellen ons flexibel op om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de meest uiteenlopende vraagstukken.

“Wij staan achter duurzame innovaties met als doel om de industrie beter te maken”.

Diensten

  • Poederverwerking
  • Procesapparatuur

Sectoren

  • Procesapparatuur

Onze partners

Alle partners