Bedrijf:Multipomp
Adres:Canadaweg 10
Postcode + Plaats:4661 PZ Halsteren
Land:Nederland
Telefoon:0164-632040
Website
Contactpersoon:Henk Lupker
Postadres:4661PZ
Postcode + Plaats:4661PZ Halsteren
Omschrijving:
Multipomp is een zelfstandige onderneming die centrifugaal- en verdringerpompen levert, onderhoudt en repareert.

Ervaren en betrouwbaar
Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiging van een aantal gerenommeerde merken en leveren deze pompen voornamelijk aan de chemische en petrochemische industrie. Binnen deze markten behoren de grootste en bekendste bedrijven tot onze klantenkring. De specialisten van Multipomp hebben een zeer ruime praktijkervaring met pompen en de systemen waarin deze worden toegepast. Wij staan daarom garant voor goed en persoonlijk advies, juiste levering en uitstekende service.

Totaalaanpak
Multipomp levert niet zomaar een pomp. Na analyse van de edrijfsomstandigheden en randvoorwaarden vinden wij voor u de beste oplossing. ‘Multi’ betekent hoogwaardige en betrouwbare producten, goed advies en optimale service.

Service
De service-afdeling van Multipomp biedt na de levering begeleiding en ondersteuning. Dat begint bij het advies voor de juiste wijze van installeren. Daarna assisteren wij bij de eerste inbedrijfname van de pomp en verzorgen de training van het onderhouds- en bedienend personeel. Multipomp is 24/7 bereikbaar en indien nodig wordt er meteen actie ondernomen.

Reparatie en onderhoud
Wij verzorgen reparaties in onze eigen, goed uitgeruste werkplaats in Halsteren. Hier is ook ons magazijn van waaruit wij de onderdelen direct kunnen leveren. Zo kunnen wij de reparatietijd tot een minimum beperken. In geval van nood is het zelfs mogelijk om uw pomp direct na ontvangst in behandeling te nemen en nog dezelfde dag gerepareerd en ‘als nieuw’ te retourneren. Bij elke reparatie wordt er nauwgezet een schaderapport opgemaakt, eventueel voorzien van foto’s, waaruit blijkt wat de schade is en hoe deze is ontstaan. Het rapport adviseert u ook hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen. Indien nodig zullen wij contact met u opnemen om het geconstateerde probleem met u te bespreken en een methode te vinden om dit voor de toekomst te ondervangen. Zo kunnen wij u helpen om uw reparatie- en onderhoudskosten te verlagen en stilstand tot een minimum te beperken.

Maatwerk
Multipomp geeft u een goed advies van de juiste pomp, opstelling en bedrijfsvoering daarvan. Voor ieder pomp-probleem is er een oplossing. Is deze binnen het huidige pakket niet te leveren, dan zorgt Multipomp dat uw oplossing er komt.

Diensten

  • Pompen

Sectoren

  • Pompen voor chemische en petrochemische industrie

Onze partners

Alle partners