Bedrijf:Lion Marine Group
Adres:Cypresbaan 14
Postcode + Plaats:2908 LT
Land:Nederland
Telefoon:0031 180 440 720
Website www.lionmarinegroup.com
Contactpersoon:Cor de Kwant
Postadres:2908LT
Postcode + Plaats:2908LT Capelle aan den IJssel
Omschrijving:
Lion Marine Group – een bedrijf voor hoogwaardige toepassingsoplossingen, uitsluitend gericht op het oplossen van de meest uitdagende maritieme en havenproblemen van onze klanten. Lion levert apparatuur en diensten voor maritieme, offshore-, haven- en terminaltoepassingen. Lion is gebouwd op ruim 55 jaar leiderschap en waardecreatie voor onze klanten.

Samen met onze bedrijfsdivisies Lion Bulk Handling, Lion Technology en Lion Engineering bieden wij producten en diensten aan die u vooruit helpen. Lion biedt efficiënte bulkhandlingsystemen, onderdelen, producten, diensten en duurzame oplossingen voor een betere toekomst.

Onze sterke productmerken zullen ons bedrijf vooruit blijven helpen. Met tientallen jaren ervaring in hun categorieën vormen deze merken de kern van wie we zijn, en elk maakt deel uit van de nieuwe, gerevitaliseerde toekomst die we samen creëren bij Lion.
We bouwen voort op de kracht van onze geschiedenis om een hoger niveau van klantenservice, innovatie en waarde te bieden – vandaag en tot ver in de toekomst.

Diensten

  • Machinebouw

Sectoren

  • Scheepvaart

Onze partners

Alle partners