Bedrijf:Royal APOLLO Group
Adres:Modem 28
Postcode + Plaats:7741 MJ Coevorden
Land:Nederland
Telefoon:0524-515051
Website www.apollobv.com
Contactpersoon:Claudia van den Pol
Postadres:Postbus 39
Postcode + Plaats:7740 AA Coevorden
Omschrijving:
Wij zijn de autoriteit in onze nichemarkt, hoewel we altijd bescheiden blijven.

Royal APOLLO is het familiebedrijf dat klanten zoeken wanneer ze een langdurige, professionele relatie met maximaal voordeel willen. Royal APOLLO beseft dat we een klein maar cruciaal onderdeel zijn van het proces van onze klanten, dus passen we onze service bewust aan de veranderende industrie aan. Wij behandelen onze klanten als familie en gaan een stap verder voor hen.

Royal APOLLO werkt vanuit een probleemoplossende positieve houding naar de eindklant toe. Zij wil hen tevreden zien en komt met innovatieve oplossingen voor hun problemen. De eindklant wordt ontzorgd en kan zijn zorgen aan APOLLO overlaten. Dit is de ultieme Royal APOLLO Experience.


Diensten/Sectoren:

Apollo VTS produceert spiralen welke ingezet worden voor het verticaal transporteren van verpakte producten. De spiralen vertegenwoordigen het grootste gedeelte van de machines die de fabrieken verlaten. De Apollo VTS bekerelevator, welke bulkproducten zoals graan, zaden, plastic granulaat, gerecycled metaal en M&M's zowel horizontaal als verticaal transporteert, is een begrip bij een groot aantal afnemers.

Apollo ISC voert een tweetal productlijnen voor het verwerken en verpakken van natuurlijke vezels zoals kokos en turf; Apollo ISC Big Bale Pers om producten samen te persen en De-Balers om het samengeperste product weer los te maken. Deze machines worden wereldwijd ingezet.

Apollo LS richt zich op de material handling in het horizontale vlak en heeft een complementair productportfolio aan Apollo VTS en Apollo ISC. Dit maakt het voor de klant mogelijk om een totaaloplossing voor het gehele interne transport te betrekken bij Apollo.

Het productprogramma van Apollo LS is zeer omvangrijk gezien het een ruim scala van producten dient te transporteren. Dit van kleine verpakkingen binnen de cosmetica tot aan het transporteren van pallets met bulkgoederen op een overslag in een havengebied.

Apollo Service is tevens een onmisbaar onderdeel van de Apollo Group. Ondertussen heeft Apollo een eigen wereldwijd netwerk van service monteurs, om klanten in meer dan 175 landen te kunnen ondersteunen.

Diensten

  • Apollo VTS produceert spiralen welke ingezet worden voor het verticaal transporteren van verpakte producten.

Sectoren

  • Van kleine verpakkingen binnen de cosmetica tot aan het transporteren van pallets met bulkgoederen op een overslag in een havengebied.

Onze partners

Alle partners