Aanmelden Captains of Processing Dinner

Op donderdagavond 10 september 2020 organiseert de Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met haar partners EasyFairs en vakblad BULK, exclusief voor de directie en het management van de leden, het ‘Captains of Processing Dinner’ in het restaurant van de Evenementenhal in Gorinchem. Tussen de gangen door zal er gepraat, gelachen en gediscussieerd worden over zaken die de ‘Captains of Processing’ bezighouden. Via het onderstaande inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor deze enerverende avond.

Uw gegevens

Bedrijfs- en overige gegevens  
lid van Machevogeen lid van Machevo, maar meld zich hierbij aan voor lidmaatschap

Voorwaarden

Kosten voor deelname aan het Captains of Processing Diner zijn € 45,- exclusief btw per persoon. Aanmelden via het online aanmeldformulier is noodzakelijk.

Wanneer u zich aanmeldt, verwachten we dat u ook daadwerkelijk komt en maken wij hiervoor kosten. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden. U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van uw inschrijving kan kosteloos tot 72 uur voorafgaand aan het evenement.

Meldt u zich binnen 72 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden, dan zijn wij helaas genoodzaakt € 75,00 exclusief btw en per persoon aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. Wilt u bij verhindering iemand anders in uw plaats laten deelnemen is dat alleen mogelijk als de vervangende persoon een managementfunctie in het bedrijf heeft of DGA/directielid is. Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt ten behoeve van het archief van Machevo, verslaglegging op de website en promotionele doeleinden.

Onze partners

Alle partners